Vibæk Jazz band's Historie

Der har været bud efter Vibæk Jazz Band til f. eks. frokost- og torvejazz, koncert- og kulturarrangementer samt større fester. Bl.a. har bandet underholdt på et gammelt sejlskib på Kolding Fjord.


Ud over at spille i lokalområdet, bl.a. i Vardes Jazzklub: Jazzsmedien, har V. J. B. været langt omkring. Fra Hvide Sande i vest, til Bornholm i øst. Desuden et par gange syd for grænsen - i Hamburg, og i sommeren `07 underholdt V. J. B. ved et friluftsarrangement i Sverige.


Publikum kan godt få brug for sang- eller nynnestemmen, når Vibæk Jazz Band er på banen. Der vil altid blive spillet flere kendte jazzmelodier, men der krydres også med danske ting - så der er ingen undskyldning for ikke at "hjælpe" Vibæk Jazz Band med sangen.


Orkestret har eksisteret siden midten af 1990´erne. Da man fandt sammen blev flere instrumenter "støvet af", og der blev startet med hyggelige spilleaftener. To medlemmer var klassekammerater og spillede jazz i skoleårene, tre har spillet sammen i Esbjerg-garden: Vesterhavsdrengene - de resterende er tilløbere.


De spille- og syngeglade medlemmer der kommer fra
Varde/Esbjerg området er:

Klarinet

Trækbasun

Banjo

Kontrabas

Trommer